Річпосполитська історіографія України (ХУІ - середина ХУІІ ст.) : у 2 - х ч.. . Ч. 2, Додатки - Вирський, Дмитро; Колесник, І. І (2008)
Видання присвячене трактуванням України та специфічно українських сюжетів у історіографії Речі Посполитої ХУІ - середини ХУІІ ст. У центра уваги дослідження еволюція річпосполитської україніки, генеалогія ідей та концептів, а також реальні можливості їх поширення